Maak een weloverwogen keuze

Een kantoorprinter kopen is geen gemakkelijke opgave. Een printer is een keuze voor jaren. Je wilt er prettig mee werken. En je wilt dat hij de functionaliteiten biedt die je écht nodig hebt. Maar het aanbod is enorm. Hoe maak je een toekomstbestendige keuze? Scando Nederland geeft je graag advies bij het kiezen van een printer.

A4, A3 of allebei? Alleen printen of ook scannen en kopiëren? Zwart-wit of kleur? Tijdens je zoektocht naar een nieuwe printer ontdek je hoe uitgebreid de keuze is in mogelijkheden. Wat is de beste zakelijke printer, of: wat is de beste zakelijke all in one printer? Een zakelijke printer wordt vaak intensief gebruikt. Je wilt dat de printer het altijd goed doet, maar je hoeft geen overbodige functionaliteiten.

Je kantoorprinter vergelijken levert waardevolle inzichten op. Is je huidige printer voorzien van de nieuwste kostenbesparende technologie? En hoe energiezuinig is hij? Wat is de afdruksnelheid? En wat zijn je wensen hierin. Een zakelijke printer kiezen pak je op deze manier weloverwogen aan.

Hier kun jij op letten

Heb je al een nieuwe printer op het oog en ga je deze kantoorprinter vergelijken met andere printers op de markt? We geven je graag enkele tips om op te letten bij de keuze voor de beste zakelijke printer:

  • kleur of mono
  • afdruksnelheid
  • hoeveel afdrukken per maand
  • beschikbare papierformaten
  • opties voor scannen en kopiëren
  • gebruiks- en aanschafkosten
  • beveiliging
  • uitbreidingsmogelijkheden

Kopen of leasen

Je kunt een zakelijke printer natuurlijk direct aanschaffen. Dit vergt wel een eenmalige investering. Het kan bedrijfsmatig interessant zijn om een kantoorprinter te leasen. Hierbij profiteer je doorlopend van service en onderhoud, zonder grote kapitaalintensieve investering in één keer.

Advies van een expert

Je kunt altijd bij Scando Nederland terecht voor deskundig advies over je nieuwe printer. Heb je behoefte aan meer informatie of een oplossing op maat? Neem dan gerust contact met ons op. Een van onze experts helpt je graag.

Scando Nederland is een officiële Konica Minolta én Ricoh Business partner. Hierdoor kunnen we je altijd de kantoorprinter aanbieden die het beste bij jouw wensen past.