Haarscherpe kopieën in een handomdraai

Hoogwaardige kopieën maken in een handomdraai? Van een enkele uitdraai tot grote volumes: met één van de professionele kopieermachines geleverd door Scando Nederland kopieer je altijd soepel en snel. Ga voor hoogwaardige kwaliteit en maximaal gemak én bespaar toch op kopieerkosten.

Kopieermachines zijn er in tal van verschillende uitvoeringen. Wil je alleen kopiëren in zwart-wit of ook in kleur? En kies je voor A4-formaat, of zijn er ook wensen voor A3, A1 of A5? Wat je behoefte ook is, bij Scando Nederland vind je altijd een kopieerapparaat dat aansluit bij jouw organisatie. Wij zijn officieel business partner van zowel Ricoh als Konica Minolta.

Maximale continuïteit, optimale beeldreproductie
Kopieer je dagelijks grote volumes documenten? Dan wil je zeker zijn van continuïteit. De kopieerapparaten van Ricoh en Konica Minolta garanderen een uitstekende doorvoer bij invoer van grote hoeveelheden papier. De hele dag door, met de zekerheid van optimale beeldreproductie.

Duurzame kopieerapparaten

De door ons geleverde kopieermachines zijn gemaakt voor de toekomst en zijn een match met bedrijven uit diverse sectoren. Toekomstbestendige apparatuur die altijd werkt, dat is onze kracht. Zo is elk kopieerapparaat uitgerust met grote papierlades, zodat er constant papier beschikbaar is. Je kopieert razendsnel rapporten en andere papieren: tot wel 136 pagina’s per minuut.

Bespaar op kopieerkosten

Onze machines werken met de dupliceertechniek en verbruiken daardoor aanzienlijk minder warmte en energie. Je bespaart zo flink op de kosten in vergelijking met traditionele machines. Bovendien gaan onze kopieermachines altijd spaarzaam om met inkt. Zo haal je het maximale uit de toners.

Multifunctionele kopieermachines

Kies je voor de multifunctionele kopieermachines via Scando Nederland, dan kies je voor kwaliteit en gemak. Combineer kopiëren eenvoudig met scannen en printen. Een compact multifunctioneel apparaat van de beste kwaliteit.

Advies bij jouw lokale kopieer specialist

Onze lokale specialisten staan voor je klaar met uitgebreid advies over kopieermachines, slimme documentmanagementsoftware en multifunctionele printers. Daarnaast beschikken wij over een eigen service dienst.

Service en informatie over kopiermachines

Benieuwd naar alle mogelijkheden voor een nieuw kopieerapparaat? Of wil je meer weten over de service van Scando? Neem dan contact met ons op en bespaar ook op kopieerkosten. Onze specialisten staan je graag te woord.