Met de lancering van de AccurioPrint 2100 introduceert Konica Minolta zijn nieuwe monochrome productieprinter met een snelle uitvoer van 100 ppm die perfect is voor een centrale interne printfaciliteit, print-for-pay-services of een kantooromgeving waar heel veel wordt geprint.

De AccurioPrint 2100 is gebouwd met geavanceerde technologie en ontworpen om de winstgevendheid van de klant te vergroten met een verbeterde productiviteit en soepele, gestroomlijnde workflows. Het systeem biedt een robuuste constructie, hoge prestaties en slimme inline nabewerkingsopties.

De betaalbare en kosteneffectieve AccurioPrint 2100 print 100 A4-pagina’s per minuut en kan een maandelijks piekvolume van maximaal 2,25 miljoen A4-pagina’s per maand produceren. Er is ondersteuning voor verschillende mediatypen van 40 g/m² tot 350 g/m² (tot 300 g/m² dubbelzijdig). De optionele Intelligent Media sensor IM-101 ondersteunt materiaaldetectie: een functie die automatisch het type en basis papiergewicht detecteert.

Andere productkenmerken van de AccurioPrint 2100 zijn een gedeelde gebruikersinterface met kleurenprinter, verbeterde functie voor kantoorverbindingen en een dubbele kleurenscanner met hoge snelheid. Konica Minolta’s eigen geavanceerde kleurverwerkingstechnologie van de tweede generatie, Screen-Enhancing Activity Digital Process (S.E.A.D.), combineert een reeks technische innovaties om een uitzonderlijke beeldkwaliteit op topsnelheid te bieden, plus een automatische aanpassing van de front-to-back-registratie.

Alle baanbrekende technologieën van de milieuvriendelijke AccurioPrint 2100 zijn ontworpen om klanten te helpen de mogelijkheden opnieuw te onderzoeken en de productie te stroomlijnen, waardoor de invoertijd wordt verkort en fouten verminderd.

Konica Minolta’s toewijding aan het ontwikkelen van toonaangevende innovaties met functies waarmee de organisaties van klanten kunnen groeien, blijkt ook uit AccurioPro, het eigen pakket met digitale softwareoplossingen voor professioneel printen. AccurioPro omvat gecentraliseerd beheer, software voor geautomatiseerde workflowverwerking, kleurbeheer, naadloze integratie van verschillende printtechnologieën en volledige connectiviteit van alle Konica Minolta-printsystemen van invoer tot uitvoer.

De AccurioPro Print Manager van Konica Minolta is ook een standaardhulpmiddel waarmee u alles uit uw printproductie kunt halen met snel en eenvoudig opdrachtbeheer. Het biedt verschillende functies om de algehele workflow te verbeteren, zoals functies voor bewaking en bewerking van printopdrachten en hot folders.

De AccurioPrint 2100 biedt stapelcapaciteit tot 4200 vellen en een verscheidenheid aan afwerkingsopties, waaronder 2-punts hoeknieten tot 100 vellen, boekjes maken van maximaal 80 pagina’s, in drieën vouwen en ponsen met twee of drie gaten. Andere afwerkingsopties zijn ingebonden boeken en verschillende ponssets voor ponsen, vouwen en perforeren.

“De AccurioPrint 2100 biedt echt meerwaarde in elke printproductieomgeving, dankzij de snelle uitvoer, de hoge papier- en tonercapaciteit, de standaard ingebouwde printcontroller en het compacte formaat dat weinig ruimte inneemt,” aldus Ines Wennemann, Product Manager Production Printing Division, Konica Minolta Business Solutions Europe. “Deze productieprinter helpt klanten hun organisatie uit te breiden en te stroomlijnen door geavanceerde automatisering, minder menselijke interventie en hogere productiviteit met tastbare effecten en minder afval. Bovendien zorgt de productieprinter voor lagere totale eigendomskosten.”  

 

Uiteraard kunnen de product specialisten van Scando je meer vertellen over deze nieuwe productieprinter. Neem gerust even contact met ons op via 077 – 87 00 090.