AV Systemen

Bij Scando Nederland kun je ook terecht voor AV Systemen. Wij leveren audiovisuele oplossingen zoals bijvoorbeeld narrowcasting, LED-schermen, projectoren en beamers, roommagenement systemen, tools voor videoconferencing en interactieve whiteboards.

Inrichten van ruimtes

Iedere ruimte heeft zijn eigen specifieke doel en wensen. Scando richt jouw vergaderruimte, boardroom, balieruimte of presentatiezaal volledig op maat in met de benodigde audiovisuele hulpmiddelen. Onze experts zorgen er voor je sneller en efficiënter kunt communiceren.

Narrowcasting

Narrowcasting is het uitzenden van informatie op moderne beeldschermen. Je kunt narrowcasting heel breed inzetten en is voor ieder bedrijf een mooie manier van communiceren. Naar binnen (eigen personeel) of naar buiten (klanten, bezoekers, patiënten, leerlingen).

Roommanagement

Room Management helpt effectief bij het maximaal benutten van vergaderruimtes, huddle-, board- en showrooms. Het vermindert administratieve handelingen en introduceert een slimmer reserveringsproces binnen de organisatie.

Videoconferencing

Videoconferencing is het online vergaderen mét beeld via een videoconference oplossing (microfoons, soundbars, camera’s en software). Een zeer efficiënte manier van vergaderen. Zeker in de huidige tijd waarbij dit steeds vaker door bedrijven ingezet wordt.

Interactieve whiteboards

Bij Scando vind je interactieve whiteboards voor elke (vergader) ruimte. Met een interactief whiteboard kunnen mensen op verschillende locaties communiceren en samenwerken alsof ze in dezelfde vergaderruimte zitten.

De alles-in-één oplossing van Scando heeft alles wat je nodig hebt: een scherm met hoge resolutie, ingebouwde luidsprekers én een microfoon.

Projecten / beamers

Heb jij regelmatig een meeting met relaties of collega’s? Bied je gasten en medewerkers visueel comfort in je vergaderruimte met professionele beamers.

Een office projector is verkrijgbaar met uiteenlopende gradaties in lumen, resoluties en contrastverhoudingen. Hierdoor vind je altijd een beamer met de helderheid en lichtintensiteit die past bij jouw vergaderruimte of locatie waar de presentatie gaat plaatsvinden.

Meer informatie

Wil je meer informatie over de audiovisuele mogelijkheden en oplossingen die Scando Nederland voor jouw organisatie heeft? Neem dan even contact met ons op of kijk op onze aparte AV website: AV Center Zuid

AV Systemen - Interactieve whiteboards
AV Systemen - Roommanagement