Duurzame printers

In een groen kantoor kunnen duurzame printers natuurlijk niet ontbreken. Met de duurzame kantoorprinters van Scando kun je als bedrijf milieubewuster werken, bijvoorbeeld door klimaatneutraal te printen. Ga voor een ‘green office’ en koop, lease of huur een printer die perfect aansluit op jouw specifieke wensen!

Met onze oplossingen om duurzamer te werken (zoals klimaatneutraal printen), maak je je werkplek toekomstbestendig. Kies daarom voor duurzame printers via Scando! Wij leveren printers van Ricoh en Konica Minolta.

Professionele printers voor een groen kantoor

Bij het kiezen van de beste zakelijke printer voor jouw bedrijf is het mogelijk dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom staan de specialisten van Scando je graag te woord met een advies op het gebied van duurzaam en zakelijk printen. Door onze jarenlange ervaring met Ricoh en Konica Minolta printers weten wij alles van kopieerapparaten voor kantoor tot de multifunctionele all-in-one kantoorprinters.

Jong gebruikte printers krijgen van ons een tweede leven, maar dan met de garantie en kwaliteit van een gloednieuw apparaat. Bij Scando doen we er alles aan om het milieu zo min mogelijk te belasten.

De voordelen van duurzame printers:

  • Duurzaam
  • Milieubewust
  • Flexibele oplossingen (koop / huur / lease)
  • Persoonlijk advies
  • Direct een offerte op maat

Altijd de zekerheid van een duurzame printer die perfect functioneert, tegen een scherp tarief. Met refurbished printers van Scando profiteer je van professionele apparatuur, op basis van een flexibel en tijdelijk of kortlopend contract. Ontdek de mogelijkheden en zet koers naar een milieuvriendelijke werkwijze.

Scando biedt een breed assortiment tweedehands printers. Alle machines zijn altijd grondig onderhouden, nagekeken, gereinigd en zo nodig gerepareerd en geüpdatet door de vakkundige engineers van Scando. Dankzij deze revisie is elke refurbished printer weer als nieuw. Tegelijk profiteer je van een voordeliger tarief dan dat van een geheel nieuw exemplaar. Mocht er onverhoopt iets zijn met een van de door ons geleverde machines dan staat onze eigen service dienst klaar.

Ruime beschikbaarheid tweedehands printers

Van compact en grootformaat tot multifunctioneel. Een duurzame printer is er in alle soorten en maten. Vraag ons naar het actuele aanbod en kies de uitvoering die past bij jouw werkzaamheden en de behoeften van de gebruikers. Of vertel ons je wensen, dan vinden we in overleg de best passende duurzame printers voor jouw duurzame printbehoefte.

Maak ook jouw werkplek toekomstbestendig en ga voor een ‘green office’ met een refurbished printer van Scando.

Scando adviseert

De juiste duurzame printer voldoet voor 100% aan jouw wensen en printbehoefte. Refurbished printers zijn niet alleen duurzaam, maar ook heel voordelig. Onze specialisten helpen je graag bij je zoektocht naar de juiste machine. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op: 077 – 87 00 090.