Printers

Scando Nederland BV is een officiële Konica Minolta en Ricoh Business Partner. Hierdoor beschikken wij over een zeer uitgebreid gamma aan apparatuur

Printers voor alle branches

Iedere organisatie zet een printer anders in en heeft andere wensen. Scando helpt je bij het maken van de juiste keuze voor een multifunctionele-, kantoor-, productie- of grootformaat printer die bij jouw bedrijf past.

Refurbished printers

Scando biedt een breed assortiment tweedehands printers van zowel Konica Minolta als Ricoh. Alle machines zijn altijd grondig onderhouden, nagekeken, gereinigd en zo nodig gerepareerd en geüpdatet door de vakkundige engineers van Scando. Dankzij deze revisie is elke refurbished printer weer als nieuw. Tegelijk profiteer je van een voordeliger tarief dan dat van een geheel nieuw exemplaar. Kijk hier voor meer informatie.

Konica Minolta printers

Klik hieronder voor een overzicht van alle beschikbare Konica Minolta printers.

Ricoh printers

Middels onderstaande button krijg je overzicht van alle beschikbare Ricoh printers (via de website van Ricoh Document Center Zuid).

Maximaal gemak

Onmisbaar in je organisatie: perfect functionerende Ricoh printers. Met functionaliteiten die passen bij je werkzaamheden en de behoeften van gebruikers.

Multifunctionals

Ontdek de multifunctionele printers van Ricoh en Konica Minolta. Met Scando Nederland bieden snelle, hoogwaardige en gebruiksvriendelijke all-in-one printers waarmee je tegen een betaalbare prijs je productiviteit verhoogt. Een printer bedienen moet eenvoudig zijn. Want zo bespaar je tijd en werk je prettig.

Wij bieden de mogelijkheid om te kopen, leasen en huren.

Ben je op zoek naar een snelle all-in-one-printer die hoogwaardige prints, kopieën, scans en faxen maakt? Onze experts geven je graag advies, zodat je de beste keuze maakt.

Kantoorprinters

Wij bieden snelle, hoogwaardige, gebruiksvriendelijke en onderhoudsarme kantoorprinters waarmee je tegen een betaalbare prijs je productiviteit verhoogt. Of je nu op zoek bent naar afdrukken in zwart/wit of kleur, A3 of A4, wij hebben de machine die het beste bij je past. Wil je alleen kunnen printen of moet het apparaat ook kunnen scannen, kopiëren en faxen?

De door ons geleverde kantoorprinters hebben weinig onderhoud nodig, gaan lang mee en blijven kwaliteitswerk leveren. Door de hoogwaardige materialen en het slimme design zijn de modellen niet storingsgevoelig.

Grootformaat

Ook als je op zoek bent naar grootformaat kan Scando je van dienst zijn. Neem contact met ons om de mogelijkheden te bespreken.

Productie

Met je keuze voor productieprinter via Scando, kies je voor zeer hoogwaardige kwaliteit. Onze leveranciers innoveren continu: alle Ricoh en Konica Minolta productieprinters zijn voorzien van de nieuwste technologie. Hierdoor profiteer jij van rijke, diepe kleuren. In een kwaliteit die vergelijkbaar is met offset drukwerk: stabiel en consistent.