Scando Refurbished Printers

Altijd de zekerheid van een duurzame printer die perfect functioneert, tegen een scherp tarief. Met refurbished printers van Scando profiteer je van professionele apparatuur, op basis van een flexibel en tijdelijk of kortlopend contract. Ontdek de mogelijkheden en zet koers naar een milieuvriendelijke werkwijze.   

Scando biedt een breed assortiment tweedehands printers van zowel Konica Minolta als Ricoh. Alle machines zijn altijd grondig onderhouden, nagekeken, gereinigd en zo nodig gerepareerd en geüpdatet door de vakkundige engineers van Scando. Dankzij deze revisie is elke refurbished printer weer als nieuw. Tegelijk profiteer je van een voordeliger tarief dan dat van een geheel nieuw exemplaar.

De voordelen van refurbished:

  • Professionele machines tegen aantrekkelijke tarieven
  • Flexibele, kortlopende contracten mogelijk
  • Milieuvriendelijk: duurzaam printen
  • Elke refurbished printer is volledig gereviseerd
  • All-in-service, snelle levertijden

Refurbished printers en MVO

Een refurbished printer van Scando is een goede keuze voor ondernemers of organisaties die graag hun steentje bijdragen aan een circulaire economie. Met onze tweedehands printers geef je concreet invulling aan je mvo-beleid.

Leasen of kopen?

Net als bij een nieuwe printer kun je er bij refurbished voor kiezen om de machine(s) te leasen of te kopen. Investeer in eigen apparatuur óf ga voor het gemak van een flexibele leaseovereenkomst. Het team van Scando staat voor je klaar om je vrijblijvend te adviseren.

Ruime beschikbaarheid tweedehands printers

Van compact en grootformaat tot multifunctioneel. Een jong gebruikte printer is er in alle soorten en maten. Vraag ons naar het actuele assortiment en kies de uitvoering die past bij jouw werkzaamheden en de behoeften van de gebruikers.

Altijd zeker van topservice

Scando Nederland beschikt over een eigen service dienst. Of je jouw apparaat nu voor korte of langere tijd leaset, óf zelf investeert in de aanschaf van onze tweedehands printers: jouw onderneming of organisatie profiteert altijd van optimale service en persoonlijk contact. Onze experts en engineers staan voor je klaar bij eventuele storingen of defecten.

Scando adviseert

De juiste refurbished printer voldoet voor 100% aan jouw wensen en printbehoefte. Onze specialisten helpen je graag bij je zoektocht naar de juiste machine. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op: 077 – 87 00 090.